Romige tagliatelle met gerookte zalm

Dit gerecht is echt een aanrader al zeg ik het zelf. Tagliatelle met een lekkere romige saus, gerookte zalm, broccoli en champignons. Daar wordt je toch blij van? Voor de saus gebruikte ik zuivelspread light, niet zo vet maar wel lekker romig. Ga jij dit lekkere gerecht ook proberen? 

Wat heb je nodig? (2 pers) 

  • 150 gr tagliatelle
  • 100 gr zuivelspread (light)
  • 200 gr broccoli
  • 100 gr gerookte zalm
  • 175 gr mini champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook 
  • handje Parmezaanse kaas vlokken

Bereiding: 

Breng een pan water aan de kook en kook hierin de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook in een andere pan de broccoli beet gaar. 

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en de knoflook. Borstel de mini champignons schoon, doe deze in de pan bij de knoflook en ui en laat ze even mee bakken. 

Voeg daarna de zuivelspread toe en laat dit even verwarmen (zet het vuur laag). Breng dit op smaak met zout en peper en voeg een handje Parmezaanse kaas vlokken toe aan de saus. 

Snijd de zalm in kleine stukjes en voeg dit ook toe aan de saus. Voeg daarna ook de broccoli en de tagliatelle toe aan de saus, meng het geheel goed door en je kunt aan tafel! 

EET SMAKELIJK!!